Tuesday, December 13

CLUB's XMAS PARTY

Facebook photo
ANIA'LYSIS: CLUB's XMAS PARTY
INSPIRED BY: IRENA MULEC + PIXIWOO



Predvidevam, da vecina mojih bralcev ve, da je moj fant profesionalni rokometas. K temu profesionalizmu spadajo tudi razne klubske "obveznosti" (predvsem prijetnega znacaja) in ena izmed teh je bila tudi vcerajsnja bozicna zabava organizirana s strani enega glavnih sponzorjev. 
Ko se enkrat odselis v taksen majhen kraj kot je Gummersbach (podoben nasim Trbovljam, no malce vecji, morda celo dvakrat vecji, hehe), kjer ne poznas ljudi, kjer odkrito povedano prezivim vecino casa doma (ali na kavicah) vsaka tekma in vsak dogodek predstavlja zabavo... smesno se slisi ampak tako kot sem se nekoc urejala za dejte s prijateljicami, ko smo preplesale noci v diskoteki, tako se danes urejam za tekme in ostale klubske "obveznosti".. zenske iz sveta sporta bodo to zagotovo razumele, razumele kako je, ko je vrhunec tedna klubska tekma in ko je novica dneva kako je bilo na treningu... malce za hec (veliko pa zares).
Smesno je predvsem dejstvo, da ko sem bila se prava smrklja sem imela vedno veliko priloznosti kje in kako se bom zabavala in je bil vedno glavni problem "kaj obleci" in sindrom "prazne omare", danes pa je ravno obratno polne omare oblacil a kaj ko jih nimam kam obleci... saj veste - sportniki ne pijejo, ne kadijo in hodijo spati s kurami (no, ne dobesedno, da ne popljuvam v lastno skledo). 
Veste kaj je najpogostejsi soping stavek dveh wagic "to bi kupila, pa nimam kam obleci"... A kdo ve, mogoce se prav kmalu odseliva v kaksno metropolo, kjer bo priloznosti za razstavo vseh mojih cunjic vec kot dovolj, v sportu res nikoli ne ves kje bos naslednji mesec... ;)
Lahko bi se kaj napisala o bozicni zabavi, a kaj ko je bila taksno razocaranje... bi se razpisala pa se ne smem, ker saj veste pljuvati skledo iz katere se hranis ni najbolj pametno, posebno v sportu ne, morda kdaj drugic, ko bo priloznost za to.
Moj outfit, inspiriran s strani Irene Mulec ni dosegel svojega efekta, ne zato ker ne bi bil cudovit, bil je, ampak za to ker je bilo tako svinjsko hladno (verjamem da je bilo v prostoru zabave hladnejse kot je bila dejanska temperatura zunaj) in sem ostala zadekana v svoj plascek celo debelo uro zabave (vec casa sem porabila za priprave na zabavo, kot pa bila na zabavi, hm.) So se pa izkazali novi zarini sandalcki (inspired by Louboutin) z 10+ cm petko - stanje v njih debelo uro je bilo dokaj udobno... stanje? da, stanje - zato ker igralci in njihove druzine niso imele mize, kamor bi se lahko vsi skupaj ljudsko vsedli. Verjetno je bilo krivo to, da s(m)o zaradi treninga(!) eno uro zamudili zabavo in so bile vse mize ze zasedene, dobro opravicilo ali slaba organizacija, kdo bi vedel. Hmm.. nekdo bi lahko celo pomislil, da sem sedaj napisala vse kar mi je bilo prepovedno pisati.

Torej se nekaj besed na hitro o mojih dveh inspiracijah:

Irena Mulec - cudovito dekle, ki sem jo v zivo prvic spoznala letos na fashion weeku v Sloveniji, ze prej pa sva bile kar nekaj let v stiku virtualno. Moja prva asociacija povezana z Ireno je moda. Ona je moda. Ona je stil. Zenska obvlada, ljubi in predvsem pozna modo. Vedno znova me navdusujejo njene petke in njeno usnje (tudi sama sem ljubiteljica usnja, umetnega seveda, da me ne bo Peta preganjala - Peta za katero sem mimogrede prejsnji teden naredila fotko v akciji - partnerke profesionalnih sportnikov pomagajo Peti - vec o tem drugic). 
Torej, bodite prijazni, pokukajte Irenin blog in modna navdusenka v vas vam bo hvalezna ;) Blog najdete tu.

Pixiwoo - ker sem dobila na Facebooku kar nekaj pohval glede make up-a sem se odlocila, da vam izdam svojo malo skrivnost. Ta je, da sem navdusena nad Pixiwoo in da sem njuna zvesta ucenka. Sama nisem neki guru licenja, vendar pa tako kot vsako dekle tudi jaz rada dobro, predvsem pa urejeno izgledam zato velikokrat pokukam k njima, za inspiracijo predvsem pa navadila "how to". Zame sta sestri, ki predstavljata Pixiwoo pravi umetnici in me vedno znova navdusujeta. Tu najdete video clip, ki je bil moja inspiracija za vcerajsni make up, tu  pa se njuno spletno stran, v primeru, da tudi tebe navdusita tako kot mene in si zelis vedeti se vec.

Uhh, na koncu tega prvega posta v slovenskem jeziku sem ugotovila, da bo potrebno Igorja nauciti slovensko (no, sej mu ker gre), ker me ocitno najina srbo-hrvasko-francosko-nemsko-angleska govorica poneumlja kar se mojega znanja slovenscine tice. Sment, pa ravno sedaj v obdobju trenirk, bo se kdo pomislil da sem Jankovica volila (nisem volila, ne se bat, nisem kulija nasla ;) ce bi ga, bi ga volila, hahah).

Tko, vesela sem da sem koncno napisala tudi post v slovenscini, nevem pa kako bom sedaj tole prevedla, hahaha :))

Lep pozdravcek moji trenerkarji, tudi ce je nimate ma vas Ania rada.
Love, peace, kiss ;)







My poor sick baby :(






Stupid "home made" photo but I wanted to show you my outfit 


My dear readers around the world(I would wrote around Europe, but believe it or not I also have some readers from USA):

I already had guilty feelings, not posting anything in my mother language and having them so many on my side, reading and following my blog, I practicly ow them to do one post just for them.
So, today I will be really short for the rest of you:
As you already know my boyfriend is a professional handball player at VFL Gummersbach and one of his obligility is also visiting events that are connected to his job - one of those was Xmas Party organised from one of the major sponsors of the club. Thank you, Mr. Kienbaum it was nice and lovely, a little bit cold and we left without pleace to sit but merry christmas to you and your family too. It's always nice to go to events like that, especially when you are living in a small city when nothing a lot really happens there.

Since I love fashion and love to go to the events and matches (which became for me like "going out with girls"), I always spend some time for my make up and my outfit. For those two I get inspiration from:

Irena Mulec - she is Slovenien bloger which I meet this year on a fashion week. Irena see, feel and love fashion. She is fashion. And she knows how to do it..  Irena & me, we share passion for high heels and leather (fake one of course, I don't want problems with Peta, for which by the way I took photo last week for a campaing where partners of professional athletes help them, more about that in a future posts). Here is link to her blog - be nice, say Hi!

and Pixiwoo - I get few lovely compliments for my make up on my Facebook photo taken before party, and that's way I decide I will share with you my little secret. My little secret are sisters that are presenting Pixiwoo and here you can find video clip that inspired me and if you get excited by Pixiwoo like I am you can read more about them here


Love. Peace. Kiss ;)))
Ania

4 comments:

  1. Zelo lepo pišeš, imaš lahko pisanje tako da z veseljem berem! Sem pa mislila, da tvoj fant govori slovensko. lep blog kar tak naprej :) te radi gledamo in beremo :P

    ReplyDelete
  2. Nina, hvala :*
    Ne, Igor ne govori slovensko, ker prakticno z Slovenije nima nobene povezave (razen mene :) on je rojen v Mostarju ampak od svojega 2. leta zivi v Franciji tak da je njemu francoscina materni jezik, tudi za francosko reprezentanco igra.. se pa uci in mu gre dobro.. ;)

    ReplyDelete
  3. waaaaaw Francoza imaš??? tole pa res nisem vedela! Sem mislila, da je iz Nemčije ampak da govori Slovensko...čise sem zabluzla očitno in mislim, da sem jaz na njegovem blogu nekaj slovensko komentirala auč :\ :D

    ReplyDelete
  4. beautiful outfit!!!lovely pics!!!i'm following you!!!if you like mine,do the same!!

    ReplyDelete